Implant dentar de maxima precizie. Clinica de implantologie "Dr. Lazarescu" Bucuresti

Implant dentar: Intrebari frecvente si raspunsuri

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un surub sau un cilindru care inlocuieste radacina unui dinte. Pe suprafata lui osul isi trimite prelungiri, sudandu-l. Dupa un interval de timp se insera bontul protetic pe care se construieste lucrarea propriu-zisa.

Pentru cine este indicat implantul dentar?

Implantul dentar se recomanda la pacientii care au pierdut dnti prin:

  • paradentoza
  • carii
  • traumatisme

Implantul dentar poate fi afectat de paradentopatie?

Paradentoza, sau paradentopatia, afecteaza dintii, nu si implantele dentare. Pacientul trebuie sa stie urmatorul lucru: cu cit dintii se misca mai tare si mai mult timp cu atit se pierde mai mult os, si deci tratamentul prin implante va fi mai dificil.

Pacientul are deja o proteza mobila. Ce se poate face in acest caz?

Putem trece pacientii de la proteze mobile la lucrari fixe.

Cine poate efectua un implant dentar?

Desi sint sute de medici care promit efectuarea implantului dentar, totusi cei care pot face aceasta operatiune in conditii optime si in cazuri foarte dificile (pierderi mari osoase in paradentoza, oase subtiri, os deficitar in general, boli cardiace, diabet, etc) ii putem numara pe degetele de la o mina. La clinica Dr. Lazarescu se primesc chiar si cazurile de implante dentare care sint refuzate in alte cabinete stomatologice. Aici gasim solutii, variante, in conditii de maxima siguranta pentru implante dentare de maxima precizie.

Care este pretul unui implant dentar?

Costul unui implant dentar difera usor in functie de configuratia aleasa. Pentru preturi implant dentar click aici: Preturi implant dentar, coroane dentare si lucrari stomatologie.

Cat costa consultatia pentru un implant dentar?

Consultatia pentru implant dentar la clinica de implantologie "Dr. Lazarescu" este gratuita. Se includ variantele de tratament, deoarece implantul dentar nu este intotdeauna solutia potrivita, care difera de la pacient la pacient. Va rugam sa va programati pentru o consultatie.